Vind uw perfecte match

Welke markten en landen zijn het beste voor u? Neem contact met ons op voor een gesprek en een keuze, op basis van uw doelstellingen en onze mogelijkheden. Voor elke marktplaats en elk gebied hebben we praktische lokale expertise en alle middelen die nodig zijn voor uw succesvolle toetreding en winstgevende verkoopontwikkeling… 30+ landen, 7+ marktplaatsen, 1 partner – InfinityBlue.

Amazon geeft bedrijven van alle maten een internationaal verkoopkanaal een marktplaats met de grootste internationale voetafdruk. Amazon kan de producten van verkopers opslaan, verpakken en leveren aan klanten, maar ook klantenservice bieden en retouren afhandelen. Hun veilige betalingssysteem helpt het risico voor verkopers te minimaliseren.

Allegro is de grootste online marktplaats in Polen. Deze marktplaats heeft een aandeel van 40% in de totale e-commerce markt van Polen. Het is interessant om op te merken dat noch eBay noch Amazon bijzonder succesvol zijn geweest en de Poolse ecommerce niet domineren.

Tmall.com is het grootste business-to-consumer (B2C) retailplatform in Azië dat bedrijven in staat stelt om rechtstreeks aan miljoenen consumenten in heel China te verkopen. Het is een platform voor lokale Chinese en internationale bedrijven om merkartikelen te verkopen aan consumenten op het vasteland van China, Hong Kong, Macau en Taiwan.

JD.com is de tweede grootste business-to-consumer (B2C) e-commerce site in China. Het landelijke fulfillmentnetwerk biedt standaard levering op dezelfde en volgende dag voor een populatie van meer dan 1 miljard mensen.

Bol.com is het grootste winkelplatform van Nederland en België met meer dan 10 miljoen klanten en een zeer breed scala aan producten in zeer uiteenlopende categorieën. Bol.com heeft een zeer grote naamsbekendheid en wordt zeer gewaardeerd door de Nederlandse en Belgische consument.

Mercado Libre, (Mercado Livre in Brazilië) is een Argentijns bedrijf dat online marktplaatsen exploiteert die gewijd zijn aan e-commerce en online veilingen, waaronder mercadolibre.com in heel Latijns-Amerika.

Fruugo, dat zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk heeft, biedt handelaars een oplossing voor een laagdrempelig verkoopplatform in meer dan 50 landen.

Een gespecialiseerde marktplaats die zich voornamelijk richt op doe-het-zelfproducten. Nummer één in dit segment in Frankrijk, en hard op weg in Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Goede klantenservice.

Het online marktplaats equivalent van de Amerikaanse hyper- en supermarktketen Walmart. Een waardig alternatief of add-on voor Amazon in specifieke segmenten in voornamelijk Noord-Amerika.

Een begrip in Frankrijk voor alles wat met technische en elektronische producten te maken heeft. Richt zich op lager geprijsde leveranciers, maar niet uitsluitend. Biedt eigen verwerkingsdienst aan.

Household name and number one marketplace for fashion and lifestyle products in Germany. Expanding outside home market also

One of the leading marketplaces in the furniture and home ware category in the USA, UK, Germany and growing number of countries.